Met Executive Creator haalt u ‘energie’ in huis. U kunt bij ons terecht voor een quick-scan, een advies, training of een volledig ontzorg-traject. Omdenken is de specialiteit. Ja maar…kennen we niet. Het probleem is het begin van de oplossing. Altijd een krachtig advies.

Over ons

Jostal Schalkwijk is Executive Creator begonnen vanuit de overtuiging dat consultancy ook anders kan. Anders moet.

Executive Creator streeft naar laagdrempelige advisering. Advies en ontzorgen. Een advies met handen en voeten, zodat het advies niet in de digitale prullenbak verdwijnt. Het is belangrijk dat het advies praktisch en uitvoerbaar is, ook nadat de adviseur is vertrokken. Vandaar dat ieder advies traject gepaard gaat met een training.

Standaard advies bestaat niet. Wel bieden wij naast een volledig advies traject de mogelijkheid om losse diensten af te nemen. U kunt altijd met ons sparren om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Onze zeer specialistische trainingen zijn zeer geschikt om apart in te zetten. U kunt er altijd van op aan dat wij ons beste beentje voorzetten. Wij luisteren naar u.

En – heel belangrijk – uw investering staat altijd in verhouding tot de geleverde dienst. Vertrouwen tussen de consultant en de opdrachtgever staat voorop. 

Onze naam

De naam Executive Creator verwijst naar ‘doen’ , ‘maken’ en ‘creatief’.

Over het creator-netwerk

Executive Creator is een netwerkorganisatie waar kennis voorop staat. Samen zorgen de creators voor klantwaarde. Alle creators zijn zelfstandig ondernemer met een eigen specialisatie. Als geen ander kennen zij de dynamiek van het ondernemen en brengen zij bijzondere kennis en competenties met zich mee. Onze externe gerichtheid is uniek. Wij treden naar buiten onder één naam met één kwaliteitskeurmerk: Executive Creator.

Executive Creator groeit iedere dag dankzij het vertrouwen dat klanten ons geven. ‘Ons’: dat is het creator-netwerk. Betrokken specialisten, consultants en trainers die samen het verschil maken.

Onze werkwijze

Onze werkwijze:

  • Contact: u wilt informatie of laat een belverzoek achter? Wij bellen u binnen 1 dag.
  • Quick-scan: onze dienstverlening begint met een quick-scan. Binnen 1 dag heeft u op hoofdlijnen inzicht.
  • Contactpersoon: het gemak van een kort lijntje. U krijgt altijd 1 contactpersoon.
  • De creators: samen vormen deze gespecialiseerde ondernemers een netwerkorganisatie.
  • Meerwaarde: de competenties en ervaring van de creators bepalen de samenstelling per opdracht. De focus ligt op meerwaarde voor onze klanten.
  • Passende prijs: wij hanteren voor iedereen een passende prijs. We differentiëren tussen  zzp-ers en corporates, not-for-profit organisaties en commerciële bedrijven.

De meetlat

Dit mag u altijd verwachten:

  • Transparantie: de opdracht en uw investering zijn van te voren bij u bekend
  • Kleine lettertjes: daar doen wij niet aan. Alle afspraken zetten we op papier. Duidelijkheid is voor alle betrokkenen belangrijk. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. Die kunt u overigens gewoon op onze site lezen.
  • Eerlijk: voordat we aan de slag gaan maken we duidelijke afspraken. We nemen een opdracht alleen aan indien we een hoge kwaliteit aan dienstverlening kunnen bieden.
  • Samenwerken: wij geloven in de kracht van samenwerken. Samenwerken tussen de creators in ons netwerk. En samenwerken met de opdrachtgever. Alleen zo kan een consultancy opdracht succesvol verlopen.
Hoe kunnen wij u helpen?

U kunt ons bellen, een terugbel verzoek achterlaten of online informatie opvragen. Wij streven ernaar binnen 1 dag contact met u op te nemen.

Totaaloordeel 4.5 (max 5)
Deskundigheid docent 4.7 (max 5)
Het doceren gebeurt op een overtuigende en plezierige wijze 4.6 (max 5)

Workshop hypotheken

Op zoek naar een betrokken creator?