4-stappenplan

Met Executive Creator haalt u energie in huis. Altijd een vier-stappenplan. Een quick-scan. Krachtig advies.  Implementatie: handen en voeten. Monitoring.

Financieel Vitale ZZP-er
Dé win-win situatie: een investering in uw eigen financiële gezondheid is een investering in uw eigen bedrijfsresultaat. U staat op een kruispunt in uw leven. Als ondernemer heeft u te maken met wisselende inkomsten en vaste uitgaven. U heeft behoefte aan grip op uw geld. Als ondernemer verdient u uw geld. U levert diensten of read more
Financieel Vitaal in Bedrijf

Door preventief en curatief de schuldenproblematiek van werknemers aan te pakken, verbeteren bedrijven hun bedrijfsresultaat.

Lagere (in)directe loonsomkosten én minder interne bedrijfscriminaliteit = meer winst.

read more
De toekomst is mooi

Scenario planning geeft grip op een onzekere toekomst. U bouwt samen met ons scenario’s.

De scenario’s zijn de verhalen die beschrijven wat er in de wereld om u heen kan gebeuren. De strategische opties beschrijven de mogelijke reacties en antwoorden van de organisatie.

read more
Betalende klanten nu én straks

Waarom kiest u voor strategisch credit management? U besteedt veel aandacht aan marketing en communicatie. U wilt niet in het nieuws komen vanwege de inzet malafide incassobureaus. Als onafhankelijk gids in credit management land adviseren wij u passend, eerlijk en transparant.

read more

0

Oplossing
Hoe kunnen wij u helpen?

U kunt ons bellen, een terugbel verzoek achterlaten of online informatie opvragen. Wij streven ernaar binnen 1 dag contact met u op te nemen.

Totaaloordeel 4.5 (max 5)
Deskundigheid docent 4.7 (max 5)
Het doceren gebeurt op een overtuigende en plezierige wijze 4.6 (max 5)

Workshop hypotheken

Zoekt u een betrokken creator?