Grip op flexibel inkomenUw medewerkers krijgen grip op hun geld

Dia1

Grip op geld. Zelfredzaamheid. Slimme bespaartips. En nog veel meer. Geschikt voor alle medewerkers met een wisselend inkomen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het op orde krijgen van de financiële huishouding. Voorkom schulden en loonbeslagen.

Wie, wat, waar

In deze 2-uur durende incompany training gaan we specifiek aan de slag met de kunst van het budgetteren met een wisselend inkomen. Uiteraard komen de thema’s besparen en omgaan met schulden eveneens aan bod.

Investering: €15,- excl btw per medewerker (minimaal 8, maximaal 20)

Waar: incompany – bij u op het werk. Heeft u een individuele medewerker die de training wenst te volgen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie: Medewerkers met een wisselend, onregelmatig of wat lager inkomen. En iedereen die wel wat tips kan gebruiken om grip op de financiële administratie te houden.

  • Uitzendwerk
  • Fluctuerende uren
  • Onregelematige uren
  • Toeslagen
  • Inkomsten uit provisie of bonus

Het resultaat is duidelijk.

Dé win-win situatie: uw investering in de financiële gezondheid van uw medewerker is een investering in het bedrijfsresultaat.

21e eeuw

Leren verandert. Wist u dat…. halverwege de opleiding die u volgt de kennis alweer verouderd is? Nieuwe opleidingen stomen ons klaar in de 21e eeuwse vaardigheden. Kritisch denken, creativiteit, samenwerken en informatie vaardigheden.

Actief leren

Professionals en ondernemers willen het beste zijn in hun vakgebied. De trainingen die wij ontwikkelen zijn altijd actueel en interactief.

Trainen = actief meedoen = leren & reflecteren

op zoek naar een betrokken creator?