No cure no pay bespaarplan

Besparen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 1. Afspraak: we maken telefonisch of per mail een afspraak.
 2. Duidelijk: van te voren stuur ik je een lijst met documenten en gegevens die je verzamelt vóór onze eerste afspraak..
 3. Laagdrempelig: ik kom naar je toe. De afspraak duurt 1 uur en vindt bij jou thuis plaats. In je eigen omgeving, waar je alle spullen bij de hand hebt.
 4. Overzicht: we creëren overzicht.
 5. Prioriteiten: ook voor besparen geldt dat er keuzes gemaakt moeten worden: ontdubbelen, consuminderen, alternatieven en/of vermeerderen. We spreken deze keuzes van te voren door.
 6. Aan de slag: ik ga aan de slag met een bespaarplan met concrete tips & tricks, dat is gebaseerd op jouw uitgavenpatroon en de keuzes die gemaakt zijn. Uiteraard komen alle vaste lasten aan bod. Daarnaast richten we ons op alle uitgaven die periodiek/frequent terug komen.
 7. Bespreken: we maken een tweede afspraak van 1 uur. Ik kom naar je toe. We nemen het bespaarplan net de geïdentificeerde besparingen door.
 8. Inzicht: ik geef je de concrete handvatten om de besparingen door te voeren.
 9. Na 6 weken volgt een telefonisch nazorg-gesprek om af te sluiten.

Het doel: je vaste lasten verlagen en je maandelijkse uitgavenpatroon veranderen.

De spelregels:

 • Eenmalige investering op no cure no pay basis.

 • €300,- excl BTW voor een geïdentificeerde besparing van €30,- per maand.

 • €400,- excl BTW voor een geïdentificeerde besparing van €40,- per maand.

 • €500,- excl BTW voor een geïdentificeerde besparing van €50,- per maand.

 • Besparingen boven de €50,- krijg je altijd gratis!

 • Indien het niet lukt om besparingen te realiseren, omdat je alles al tip top in orde hebt, breng ik geen kosten in rekening.

 • Indien het wel lukt om besparingen te realiseren, maar je kiest ervoor om de besparingen niet door te voeren, breng ik mijn tarief wel in rekening.

 • Zit je financieel krap, dan is gespreide betaling op verzoek mogelijk, zodat je investering gelijk valt met je besparing. Na 10 maanden is al het voordeel voor jou!

Kun je hulp gebruiken bij het budgetteren? Kijk dan eens naar mijn Grip op geld training of plan een individuele sessie in.

Nieuwsbrief