Jostal SchalkwijkEigenaar Executive Creator

20160520_W6_1697 ZWW WEB
expertise
  • Financiële zorgverlening: in 4 stappen Financieel Vitaal in Bedrijf. Deze aanpak geeft organisaties een toolbox in handen. Beheers de risico’s die medewerkers met schulden met zich mee brengen. Voorkom loonbeslagen en verminder het risico op interne bedrijfscriminaliteit (diefstal en fraude). De medewerkers wordt concreet hulp geboden om financiële problemen onder controle te krijgen. De loonsomkosten gaan omlaag. Het bedrijfsresultaat verbetert. 
  • Credit management : Zo’n 20 jaar ervaring in het veld zet ik graag om in concrete adviezen op het vlak van B2B | B2C | incasso | special servicing hypothecaire geldleningen
  • Trainingen: ik ontwikkel met zeer veel plezier trainingen. De uitspraak ‘een leven lang leren’ past als een bus.
  • Strategie: ik ben cum laude afgestudeerd op het vlak scenario planning en turnaround management. Boeiende materie, waar alle ondernemers vroeg of laat mee te maken krijgen.
opleiding
  • MBA, Cum laude, Tias School for Business & Society, Universiteit Tilburg
  • Rechten, strafrecht & criminologie, Universiteit Leiden
samenwerking

Samenwerken is cruciaal. In 10 jaar heb ik diverse directie posities gehad.  Ik  heb gezien en ervaren dat de oplossing vaak op het snijvlak ligt van sales, operations, HR en finance. Bij Executive Creator staat synergie in samenwerking voorop.

Executive Creator komt in 4 stappen tot resultaten. De quick-scan geeft inzicht. Het probleem krijgt handen en voeten en verdient een concreet plan van aanpak. Ontzorgen staat voorop. De monitoring en opvolging van succes hoort bij onze aanpak. Dat maakt onze aanpak anders.

Voordat ik in 2015 Executive Creator heb opgericht, werkte ik als operationeel directeur bij Intrum Justitia. Een toonaangevend Europees beursgenoteerd credit management bedrijf. Daarvoor werkte ik 11 jaar bij CMIS Nederland / GMAC Hypotheken, waarvan 6 jaar in Nederlandse senior management posities. Tijdens de crisis jaren vervulde ik de functie van COO van de Nederlandse, Duitse en Spaanse vestigingen. In de jaren 1996-2000 heb ik diverse (commerciële) functies bij verzekeringsmaatschappijen en banken gehad.

publicaties

Hoe kunnen wij u helpen?

U kunt ons bellen, een terugbel verzoek achterlaten of online informatie opvragen. Wij streven ernaar binnen 1 dag contact met u op te nemen.

Totaaloordeel 4.5 (max 5)
Deskundigheid docent 4.7 (max 5)
Het doceren gebeurt op een overtuigende en plezierige wijze 4.6 (max 5)

Workshop hypotheken

Op zoek naar een betrokken creator?

Een kennismakingsgesprek inplannen via Skype?